Tuesday, January 18, 2011

Korean Hot Pot Dukboki


Everyone! January 16, 2011 My sisters & I went to Ole! Korean Hot Pot Dukboki was just perfect for the freezing weather in Baguio City. This hot and spicy rice cake (Dukboki) is certainly delicious for lunch or dinner!


1/2 pound cylindrical rice cakes (duk),
cut into 2-inch pieces
Cold water for soaking
3 cups water
1 tablespoon soy sauce
1 tablespoon hot chili paste
1 teaspoon chili powder
1 tablespo
on sugar
1 teaspoon minced garlic
1/2 package rectangular fish cake (oden or omook), sliced into 1-inch pieces
2 cups cabbage, chopped
10 button mushrooms, cut into halves
1 teaspoon salt

Soak rice cakes for about an hour in cold water. In a pot, mix 3 cups water, soy sauce, chili paste, chili powder, sugar and garlic. Bring to a boil. Add rice cakes and return to boil. Add fish cakes, cabbage and mushrooms. Bring to a boil again, simmer for about 3 minutes, then turn off the heat. Let the sauce stand until thickened. The dukboki is ready when the sauce is thick enough to coat the rice cakes, and the rice cakes are plump and soft all the way through. Season with salt and serve.

Makes 4 servings.

みんな2011年1月16日私の姉妹&Iは、オレに行ってきました!韓国Dukbokiだけでバギオ凍えるような天候のために完全だった。このホットでスパイシーなDukboki確かにランチやディナーに美味しいです!


Dukbokiレシピ
2インチに切り1 / 2ポンド円筒スンドク
浸漬冷たい水
3個のコップの水
1醤油
1のホットチリペースト
小さじ1チリパウダー
1砂糖
小さじ1、ニンニクみじん切り
1インチの部分スライス2分の1パッケージ長方形かまぼこおでんomook
みじん切り2カップ、キャベツ、
半分カット10マッシュルーム
小さじ1
冷たい時間浸しミックス3カップ醤油チリペースト、チリパウダー砂糖、にんにく沸騰させるを追加し、沸騰さに戻りますかまぼこキャベツ、キノコを追加します。オフに約3煮る再び沸騰させる濃くなるまで醤油スタンドみましょう dukbokiは、ソース十分に被覆する厚い場合準備ができているは、ふっくらソフトなすべての方法を介している。で味付け提供しています。

する4人前


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