Wednesday, January 19, 2011

Wasabi (ワサビ)(山葵)



Wasabi Uses:
In sushi preparation, covering wasabi until served preserves flavor, and for this reason, sushi chefs usually put the wasabi between the fish and the rice.

Wasabi is often served in sashimi as well, usually accompanied with soy sauce.

Michiyo Nakajima says:
Everyone, wasabi is extremely strong, so if you intend to taste it, a little amount would do. You'll regret if you have more than I advised, also have a cup of cold water in case you don't like it! ^^

My dad is courages enough to eat the whole wasabi served that was accompanied with the sushi in Tokyo Tokyo. Surprisingly, no sweat in finishing the wasabi but he's face was all red! Yeah, like a ripe tomato. ^^

わさびは、"日本のわさび"として知られています。これルーツは、調味料として使用される非常に強いを持っています。その辛さ鼻腔よりも刺激する蒸気の製造唐辛子カプサイシンではなく、複数のホットマスタードのそれと似ています 確か

わさびは、使用する
寿司の準備ではわさびをカバー頂けますするまで風味を保持するこのような理由で、寿司シェフは、通常、魚との間にわさびを置く

わさびは、多くの場合、通常醤油を伴うだけでなく、刺身で提供しています。

道代中島言う
誰もわさびを使用すると、少量を行うと、それを味わうつもりそうだとすれば、非常に強いですあなたは、私がお勧めよりも持っている場合は、大文字とあなたがそれを好きではない冷たい水カップを持って後悔する ^^

私の父は東京寿司を伴うことが役立った全体のわさび食べるのに十分なcouragesです驚くべきことに、しかし、わさび終えたの顔真っ赤だったにはええ完熟トマトのように ^^

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