Everyone! I just ate yaki soba and it is so delicious! Together with my girl friend amazingly gobbled Yakisoba. For our dessert...comes Salmon Salad which is so much good! Yogurt dressing is the best!
Visit Ole located in Mabini (Baguio City) to taste these food that I just mentioned. Surely, without any fail, you'll crave for more!
For The Dressing
1 cup plain nonfat yogurt
2 tablespoon finely chopped fresh dill
1 tablespoon red wine vinegar
1 salt and freshly ground pepper
For The Salad
1 900grams salmon fillet (1 thick ) cleaned; of skin and sinew
1 table spoon canola oil
1/2 teaspoon salt
1/2 teaspoon freshly ground pepper
1 medium cucumber
1 curly leaf lettuce
4 ripe tomatoes; finely sliced
2 medium red onions; peeled and sliced thinly
1 lemon; halved lengthwise
Make the dressing: Stir together the yogurt, dill, vinegar, salt and pepper. Refrigerate. Make the salad: Sprinkle salmon on both sides with oil, salt and pepper. Heat grill until it very hot. Place salmon on the grill and cook, covered, until flaky, about 3 minutes on each side. Transfer to a serving plate and allow to rest for at least 5 minutes. Carve into 1/2 inch slices. Place salmon in a bowl and toss with the dressing. Cover and refrigerate. Just before serving, peel cucumber and cut in half lengthwise. Using a small spoon, scrape down the center to remove seeds. Thinly slice. Mound salmon mixture in center of a large platter lined with lettuce leaves. Surround with cucumber, tomatoes, onions, and lemon slices. Garnish with additional dill if desired.
みんな!私は焼そばを訪問は、私が述べたこれらの食品を味わうためにマビニ(バギオ市)に位置してOLEを。確かに、いずれかが、あなたがよ失敗することなく、より切望!
ありがとうございます。
道代中島
焼きそばは、文字通り、"焼きそば"は、しばしば日本のお祭りで売られて皿であることを意味しますが、中国に由来する。料理は、伝統的な焼きそばから中国人によって得られたより重くラーメンのような日本料理に統合されています。そばに(そば製麺)、単語の一部であっても、やきそばは、そばから作らされていないが、麺をラーメンに似ており、小麦粉から作られる。
焼きそばは、通常、焼きそばソース、ウスターソースの甘味、肥厚バリアント風味sōsu焼きそばを参照しています。
これは、一口サイズの豚肉を炒めフライパンラーメンスタイルのラーメンが用意され、野菜(通常、キャベツ、玉ねぎやニンジン)と焼きそばソース、塩とコショウで味付け。それはaonori(海藻粉末)、紅shoga(千切り紅生姜)、鰹節(魚フレーク)、マヨネーズなどの肴を多数で提供しています。
焼きそばが最も親しくメインディッシュやおかずとしてもプレート上に提供しています。準備し、日本の焼きそばを提供するもう一つの一般的な方法は、ホットドッグのスタイルで真ん中をスライスパンに麺を山積みにして、マヨネーズと紅生姜のズタズタでトップを飾るです。パンを意味焼きそばパン、パン呼ばれ、一般的にローカルの祭り(日本のお祭り)で入手できますかコンビニ(コンビニ)です。
場合によっては、日本白色うどんは、中華風そばと呼ばYakiudonの代替として使用されています。この変化は、福岡県北九州市で開始された。
ここではサーモンサラダのレシピはです!ヤム!
ドレッシング
1カッププレーン無脂肪ヨーグルト
2杯は細かく、新鮮なディルのみじん切り
1杯赤ワインビネガー
1塩、こしょう
サラダに
洗浄1900グラムのサケの切り身(1厚さ)、皮膚および腱
1テーブルスプーンキャノーラ油
小さじ1 / 2塩
小さじ1 / 2挽きたてのコショウ
媒体1キュウリ
1中リーフレタス
4完熟トマト、細かくスライス
媒体2赤玉ねぎ、皮をむいて薄切り
1レモン、半分に縦
炒め一緒にヨーグルト、ディル、酢、塩、こしょうを:ドレッシングを確認します。冷蔵してください。スプリンクルサーモンオイル、塩、コショウで両側:サラダを確認します。それまでの熱グリル非常に熱い。それぞれの側にフレーク、約3分までグリル料理、覆われて、上のサーモンを置きます。転送には、少なくとも5分間休憩することができます提供板とする。 1 / 2インチのスライスに彫る。ボウルに鮭を入れ、ドレッシングでトス。カバーは、冷蔵庫で冷やします。ちょうど半分の長さで、皮キュウリ、カットを提供する前に。種子を削除するには中心の下の、こすりを小さいスプーンを使用します。薄くて、スライス。レタスの葉と並ぶ大皿の中心にマウンド鮭の混合物。キュウリ、トマト、玉ねぎ、レモンスライスで囲みます。追加ディルを飾るは、必要に応じて。
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